2

Викладачі БДМУ – призери 85-ої науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю

24-25 березня на базі ДВНЗ «Івано-Франківський національний медичний університет» відбулася 85-а науково-практична конференція студентів та молодих вчених із міжнародною участю «Іновації в медицині», в роботі якої взяли участь асистенти кафедри внутрішньої медицини БДМУ: к.мед.н. Вероніка Кулачек та к.мед.н. Юлія Коханюк.

У рамках конференції на секції «Наукові дослідження молодих вчених» було представлено доповіді, які продемонстрували найновіші здобутки науки та сучасні освітні методики. За наукову роботу Вероніка Кулачек була нагороджена Дипломом II ступеня (керівник – д.мед.,проф. Лілія Зуб), Юлія Коханюк- Дипломом IIІ ступеня за кращу доповідь (керівник – д.мед., проф. Олександр Федів).
Окрім, власне, участі у конференції, представники БДМУ мали змогу бути присутніми на майстер-класах відомих науковців, взяти участь у жвавих наукових дискусіях, де учасники ділились досвідом лікування хворих, навичками, думками та ідеями.Організаторами конференції було запропоновано культурно-просвітню програму.

Доповіді представників БДМУ включені до програми науково-практичної конференції та опубліковані у спеціальному збірнику.

1 (3)

3 (1)

4