IMGP3234

XVIII Національна школа гастроентерологів, гепатологів України «Сучасні досягнення в області профілактики і лікування захворювань органів травлення»

7-8 квітня в НМАПО імені П. Л. Шупика пройшла XVIII Національна школа гастроентерологів, гепатологів України «Сучасні досягнення в області профілактики і лікування захворювань органів травлення».

В рамках школи 8 квітня проведено післядипломний курс EAGEN « Нові горизонти в лікуванні хронічного панкреатиту та захворювань печінки».

Школа проведена згідно договору про співпрацю між НМАПО імені П. Л. Шупика та Європейською асоціацією гастроентерологів, нутріціологів і ендоскопістів (EAGEN) за підтримки Української гастроентерологічної асоціації (УГА).

Під час роботи школи обговорені актуальні питання новітніх технологій в профілактиці, діагностиці та лікуванні хвороб органів травлення та коморбідної патології.

Провідні професори Європейського комітету з освіти з Австрії, Німеччини, Угорщини, Чехії та інших країн на чолі з президентом EAGEN проф. Т. Мілославльєвичем провели клінічні розбори складних клінічних випадків, висвітлили питання сучасних підходів до ведення хворих з різноманітною патологією.
В роботі конференції прийняли участь більше тисячі лікарів різних спеціальностей.

ppvw6lvLftQ

Проф. Скрипник І.М.

RtbfIWvHpjo

MTtuEwnvHAw

Проф. Ткач С.М.

gOJBdaQvLe4

Проф. Анохіна Г.А.

yWnKvU_OvKY

Проф. Губергріц Н.Б.