tabletki.pp.ua_kurnnya-tisk-pdvischuye-abo-znizhuye-u-lyudini_821

Кинути палити: прагнути і реалізувати

Студенти 4 курсу, 19 групи, спеціальність «Лікувальна справа» (куратор – доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб БДМУ – Тетяна Безрук провели освітньо-просвітницьку просвітницьку акцію боротьби з курінням «Кинути палити: прагнути і реалізувати».

Під час акції студенти роздавали молодим людям на вулицях Чернівців буклети «Обирай життя без куріння», розповідали про негативний вплив тютюнового диму на організм людини, шкідливий вплив тютюнопаління на спосіб життя та здоров’я молоді та пропонували прожити хоча б цей день без куріння.
Куріння – це соціальне лихо, шкідлива звичка. Через незрозуміле, сліпе наслідування моди, дорослих, ровесників підліток починає курити – спочатку робить одну затяжку, викурює одну сигарету. А потім тягнеться до лиховісної пачки знову і знову, і так куріння стає звичкою. А почати курити набагато легше, ніж покинути.

Кожному своє! Тютюну забуття, а вам – здоров’я, краса і радість буття. Позбутися залежності важко, але завдяки наполегливості ви зможете стати сильнішими за цигарку.

2d2a00a28f57ff900c3fa179a6ac1023_XL