images

Презентація навчальної платформи AMBOSS – безкоштовний доступ на 1 місяць

Навчальна платформа AMBOSS, створена німецькими колегами.
Доступ до користування ресурсом платний, але наразі є змога отримати безкоштовний доступ до платформи терміном 1 місяць!

Платформа AMBOSS – це інтерактивний ресурс, що включає в себе безліч функціональних можливостей та надає можливість кожному студенту та лікарю удосконалювати та поглиблювати свої знання в медичній сфері.
Програма розроблена німецькими лікарями різного профілю та містить в собі найновішу інформацію.
Платформа складається з декількох розділів, що тісно повязані між собою.
Перший з них – бібліотека – для зручності поділена на окремі категорії; містить актуальну інформацію, що базується на доказовій медицині та постійно оновлюється;
AMBOSS містить безліч навчальних відео, гістологічних препаратів рентгенологічних, КТ та МРТ знімків, тощо. Крім того, ввімкнувши спеціальний режим на знімках будуть виділені усі патологічні зміни, тож можна легко перевірити, чи не пропустили Ви їх на тому чи іншому знімку.
QBank – база тестів, розроблена за програмою USMLE; розділ, що створений для самоперевірки знань та підготовки до різноманітних іспитів. Надзвичайно корисними є функціональні можливості даного розділу: в умові тесту програма виділяє ключові слова, які повинні Вас наштовхнути на правильну відповідь, а до кожного з варіантів відповідей Ви знайдете пояснення, чому ця відповідь є правильною/неправильною з посиланнями на інформацію в бібліотеці.

Посилання на сторінку додатка,  з безкоштовним доступом на 1 місяць: Amboss