salute-e-web

10 найкращих сайтів для медиків

Для вдосконалення та більш продуктивного самостійного навчання пропонуємо Вам  10 найбільш інформативних ресурсів  для лікарів:

1.OmniMedicalSearch (http://www.omnimedicalsearch.com/) – тут зібрана інформація із топ-медичних сайтів,таких як PubMed, NIH та Merck. Дуже зручний сервіс для пошуку інформації,яку важко знайти на звичних сайтах.

2.PubMed (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/) – напевно, одна з найавторитетніших науковометричних баз, що надає доступ до наукових статей вже понад 40 років.

3.MedNets (http://www.mednets.com/) – ця метапошукова система надасть вам найновішу інформацію з медичних журналів, асоціацій та медіа-ресурсів. Також на сайті є специфічний пошук саме для медиків на додаток до звичайного пошуку для широкого загалу

4.Hardin MD (http://hardinmd.lib.uiowa.edu/index.html) – сервіс дозволяє вести пошук медичних статей за алфавітом і віднайти велику кількість посилань на онлайн статті та фото заданих хвороб.

5.Healthline (http://www.healthline.com/) – один із найкращих сайтів, що зекономить ваш безцінний час. Потрібно лише вести ключове слово і готово.

6.Entrez (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gquery/) – пошукова система, на базі сайту NCBI (National Center for Biotechnological Information) допоможе вам відшукати усю необхідну інформацію з журнальних статей, книжок та багато іншого.

7.Coremine (http://www.coremine.com/medical/#search) – безкоштовний сервіс, що надає можливість шукати та ділитись новітньою медичною інформацією (поєднує у собі пошукову систему та соціальну мережу)

8.MedicalNDX (http://medicalndx.com/) – сервіс для пошуку інформації про ліки у найсучасніших журналах, медичних книжка, статтях.

9.Journal Watch (http://medicalndx.com/) – цей сайт моніторить понад 350 медичних журналів і надає релевантну інформацію з усіх галузей медицини. Ви можете шукати інформацію самостійно,а можете підписатись на щоденну поштову підписку.

10.HONMedhunt (http://www.hon.ch/HONsearch/Patients/medhunt.html) – на цьому сайті ви зможете віднайти не тільки наукову інформацію щодо теми,яка вас зацікавила, а також інформацію про конференції, новини та картинки ,які відносяться до заданого вами запиту.

*Medscape (http://www.medscape.com/) – останні новини у світі медицини, клінічні випробування та міжнародні гайдлайни

**Cochrane (http://www.cochranelibrary.com/) – джерело  досліджень, що засновані на доказовій медицині



 

 

 

 

 

 

сторінка фб INgenius